OBAVIJEST PČELARKAMA I PČELARIMA

Drage pčelarke i pčelari zbog bolesti Covid-19 i epidemioloških mjera nismo u mogućnosti održati naše planom predviđene aktivnosti. Tako prvi puta u povijesti Udruge neće se održati edukacijska predavanja. Sve ostale obavijesti i aktivnosti biti će na našoj web stranici:
Ovim putem Vas obavještavamo da plaćanje članarine koju je trebalo platiti do 29.02.2021. (oni koji to još nisu, neka što žurnije uplate) možete platiti uplatnicom (primjerak uplatnice nalazi se ovdje) ili za područje Donja Stubica Daliboru Strugaru, mob 0915033470 (Trgostil Donja Stubica), ili kod predsjednika Udruge na adresi Gubaševo 31c.
Zamjenu voska za satne osnove  i preradu radi Krešo Repić po cijeni od 8,00 kn po kilogramu. Zamjena je dogovorena za 13. 3. 2021. u 11 sati na adresi Gubaševo 31c. Svi pčelari koji imaju vosak za zamjenu trebaju javiti količinu voska za zamjenu na broj mobitela 098880445.
Nabava lijekova za suzbijanje nametnika, grinja, varooe destruktor biti će početkom 4.mjeseca. Obavezno dojaviti broj pčelinjih zajednica.
Organiziranje i održavanje Godišnje skupštine zavisi od epidemioloških mjera, a jedna od mogućnosti je da bude održana u elektronskom obliku i zbog toga molimo sve pčelarke i pčelare da dostave svoje e-mail adrese da mogu glasovati. Vrijeme i datum održanja biti će objavljeni i na našoj web stranici, kao i svi materijali: Izvještaj upravnog odbora, Financijski plan, Plan rada. Kome nije dostupna web stranica materijale mogu podići kod tajnika Udruge broj mob 0952223666 ili kod predsjednika Udruge broj mob 098880445.
Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji i pozdravljam sa našim pčelarskim pozdravom
Medno!
Predsjednik Udruge
Jureša Dragutin